Lab Merchant - Europa's Leidende Wetenschappelijke Marktplaats


Lab Merchant, gelanceerd in 2010, is hard op weg om Europa's meest uitgebreide online marktplaats voor wetenschappelijke apparatuur te worden. De apparatuur die via onze website wordt aangeboden komt uit breed scala aan laboratoria, lab apparatuur verkopers, farmaceutische bedrijven, fabrikanten, universiteiten, ziekenhuizen en andere wetenschappelijke en medische onderzoeks organisaties.

In onze huidige samenlevingsklimaat ligt er zo'n sterke nadruk op milieu-impact en kostenbesparing, dat het nog nooit zo belangrijk is geweest om ruimte optimaal te gebruiken en investeringen te beschermen. Onderzoek heeft uitgewezen dat laboratoria en andere onderzoeksgebieden tussen de 4 en 100 keer meer energie per vierkante meter consumeren dan gebieden met commerciële doeleinde. Door zich te ontdoen van ongebruikte apparatuur wordt er een inkomen gegenereerd en tegelijkertijd verminderd de behoefte voor het verwijderen hiervan, wat een groot voordeel kan zijn voor organisaties die hun financiële- en milieudoelstellingen willen halen.

De kern van ons bedrijf is om overtollige lab apparatuur te verkopen door middel van onze online tools die de eigenaren helpen om er het maximale voor te krijgen. Dit is cruciaal voor het behalen van de onderzoeks benodigdheden en budgetaire eisen van laboratoria wereldwijd. Deze missie wordt gecombineerd met onze milieudoelstelling om wereldwijd het wetenschappelijk afval te verminderen door het opknappen en hergebruiken van apparatuur. Wij zijn gevestigd in het centrum van wetenschappelijk onderzoek namelijk Oxford, Verenigd Koninkrijk, maar wij zijn in staat om transacties binnen geheel Europa en zelfs daarbuiten te faciliteren.

Lab Merchant biedt een opwindende oplossing en de alsmaar groeiende lijst van artikelen op de website is een goede graadmeter voor het gigantische potentieel.

Ben Ferneyhough, SBL" 

WAT IS LAB MERCHANT?

Lab Merchant is een online marktplaats voor het kopen en verkopen van gebruikte wetenschappelijke apparatuur.

Door gebruik te maken van de allernieuwste webtechnologieën, geven wij u de mogelijkheid om gebruikte apparatuur te zoeken, te verzoeken en aan te bieden aan andere organisaties die wellicht precies hebben waar u naar zoekt, of precies zoeken wat u heeft!

Het is onze taak om organisaties aan te moedigen hun overschot aan apparatuur door te nemen en deze te verkopen om meer ruimte te creëren en een extra inkomen te genereren.

Voor die organisaties een onderzoek gaan doen, onze diensten kunnen jullie helpen om de juiste apparatuur te vinden tegen een significant lagere prijs en die tegelijkertijd de impact van hun project op het milieu verminderd.